2008. október 6., hétfő

Ajándék

Néhanapján ruhákat is szoktam varrni, leginkább akkor, amikor nem találok olyat, amit elképzeltem, vagy akkor, amikor sürgősen, és azonnal szükségem van rá. Most az utóbbi motivált, hogy pici fiamnak fülmelegítős sapkát varrjak. Halkan megjegyzem, hogy az ötlet nem tőlem származik, a nagylányomnak gyári van :-).
Ez egy olyan sapka, aminek a fül résznél levő zsebbe melegíthető tasakot lehet tenni. Én még pluszban flízzel béleltem, hogy tuti meleg legyen, akár a téli hidegben is hordható legyen.
Meg is varrtam. Viszont elméreteztem :-( Mire készen lett, pici lett. Pici fiam füle helyett a halántékát melegíti a sapi. Varrhatok egy nagyobbat........

Mivel ezt a sapit nem tudjuk használni, az első jelentkező, akinek pici babája van, és szeretné ezt a sapkát, ajándékba megkapja. (Melegítős tasakokat nem tudok hozzá adni!) Szerintem egy 4-5 hónapos babára még jó lehet.

3 megjegyzés:

Erola írta...

Még megírom, hogy honnan "koppintottam" az ötletet.
www.gyogysapka.hu

THE MEDIC írta...

Szia CSerika!
Én is szerettem volna egy ilyen sapkát, most fellélegezhetek, hogy "házhoz jön". Szabad elkérnem? Jó hasznát fogjuk venni :-)
Köszönettel: Tigrislilijom

Erola írta...

szia Tigrislilijom! De örülök, hogy jelentkeztél :-) Mekkora babád van? Ezt a sapi kb. 62-es ha lehet. Kellene az elérhetőséged. Írd meg a csorerika@gmail.com címre, és postázom. Erika