2008. október 13., hétfő

Rózsaszínben 2.

Íme készen a hátizsákok:



Különlegességük, hogy most használtam először olyan csatot, amivel lehet állítani a vállpántokat :-)

6 megjegyzés:

Gabi írta...

Mindig megcsodálom a szép munkáidat. :-) Meg csak sóhajtozok itt magamban a gép előtt. (Még a PIF-re sem tudok jelentkezeni...) Nagyon ügyes vagy! :-)

Colette írta...

Kedves cserika, most találtam a blogodra, nagyon szépek a munkáid. Amire figyelmes lettem, hogy pont most varrtál két olyan japán hajtogatós hátizsákot, mint ami a mi játékunkba is szerepelt. Néhány hete az volt a feladvány, hogy miként lehet japán hajtogatós táskát készíteni, nyolc féle táska készült, köztük ez a hátizsák. A blogomban bővebben. A kérdésem az, hogy feltehetem-e az általad készített két hátit, természetesen megjelölve téged, és hogy nálad olvashatnak bővebben. A képtáramba megnézheted, japán táskák címszó alatt, hogy mi milyeneket varrtunk. Szeretném, ha a tiéd is közte lenne.

Erola írta...

Gabi, ezen ne múljon, 365 napon belül kapsz tőlem ajándékot, azzal a feltétellel, hogy elindítod az e-mail-es játékot, amit már terveztél :-) Jó lenne, ha saját készítésű ajándékok cserélnének ott is gazdát, és hogy valami úton-módon követhetőek lennének az események. Mit szólsz?

Erola írta...

Kedves Colette, megtiszteltetésnek veszem, ha felteszed a táskáimat :-) Szoktam nálad nézelődni, és csak ámulok, nem is mertem volna jelentkezni erre a játékra. (Még azért itt is elmondanám, hogy ezt a táskát Elizanikótól tanultam) Engedelmeddel fel is teszlek a blog-listámba. Erika

Gabi írta...

Még tegnap (pénteken) írtam, de valamiért elszállt.
Nagyon kedves vagy Erika, köszönöm. Nem azért írtam ám a PIF-ről, de ha már így van, akkor a jövő héten elindítom az általam kitalált e-mail-es verziót. :-)

Erola írta...

Gabi, kíváncsian várom a fejleményeket :-)